Pakken op maat

Wanneer u op zoek bent naar een speciaal pak/kostuum-suits, kan dit een moeilijke taak zijn. Vaak is een standaard confectie pak/kostuum-suits nét niet wat u zoekt voor een bepaalde gelegenheid. Bij shirtsformen.nl kunt u niet alleen terecht voor een ruim assortiment aan confectie pakken/ kostuums-suits, u bent bij ons ook aan het juiste adres voor pakken/kostuums-suits op maat (tailor made). Samen met u bespreken wij uw wensen en eisen voor uw perfecte pak/kostuum-suit op maat. Welke stof, model kleur vindt u het mooist uit de collectie wat er beschikbaar is? Op deze klantgerichte manier zorgen wij ervoor dat u binnen de kortste keren kunt genieten van uw droom pakken/kostuums wat uniek gemaakt is voor u. Na een afspraak met ons gemaakt te hebben plannen wij een datum en tijd in om in de zaak waar dan alles geregeld wordt voor u langs te komen. Tevens bieden wij ook de mogelijkheid aan om bij uw thuis langs te komen of in een plaatselijk hotel de afspraak te houden zodat onze vakundige tailor van shirtsformen.nl de maten kan op meten en de stoffen met u uit te kiezen, de modellen/-ontwerpen uit te kiezen etc. Zodra uw pak/kostuum-suit binnen is krijgt u van ons het bericht, dan kunt u uw eigen maat pak/kostuum-suit passen. Voor meer informatie kunt u altijd even contact met ons opnemen via mail, whatsapp of gewoon bellen!

Vaak is er een verwarring dat men niet het verschil tussen “Tailor-Made” en “Made To Measure” weet. Hieronder in het kort een samenvatting:

* Made To Measure:
Uitgaand van een standaard confectie-model, bij made to measure kan het pak-kostuum/suit beter aansluiten op uw lichaam dan het confectie pak-kostuum/suit, doordat er aanpassingen aan het pak-kostuum/suit kunnen worden gedaan betreft de fit/pasvorm. Een betere fit/pasvorm is dus het voordeel. Indien u een afwijkende maat hebt, niet perfect symmetrisch bent of een speciaal patroon nodig hebt zijn deze opties echter niet mogelijk bij made to measure. Verder bent u beperkt in de keuzemogelijkheden, door het aanbod van de winkelier. Niet alles van het made to measure pak-kostuum/suit kan aangepast worden en óók bent u sterk afhankelijk van het vakmanschap van de kleermaker. Daarnaast is de houding van de persoon niet meegenomen in het patroon, dit is essentieel voor het creëren van de juiste pasvorm die perfect aansluit op uw lichaam.

* Tailor-Made:
Uitgaand van het opmeten van het lichaam, het tailor-made pak-kostuum/suit wordt geheel uniek naar uw wens gemaakt, waar bijna vrijwel alles mogelijk is wat u in uw gedachten hebt. Van de stof, tot alle stijlen en details, tot een speciale fit/pasvorm bijpassend bij een seizoen, gelegenheid en de gewenste uitstraling. De pasvorm zal als gegoten zijn en het tailor-made pak-kostuum/suit ziet er precies zo uit, zoals u het voor ogen had. Een ander groot voordeel is de duurzaamheid van het tailor-made maatwerk, door onder andere het half full canvas of full canvas binnenwerk. Dit geeft aan uw pak-kostuum/suit meer body en houdt het langer mooi. Verder worden de pakken-kostuums/suits met extra stof aan de binnenzijde gemaakt, zodra u een paar kilo aankomt kan het pak gemakkelijk worden uitgenomen, zodat u het door kunt dragen. De stoffenhuizen waar de tailor-made mee werken hebben duurzaamheid gedurende het gehele proces van lam/schaap tot pak ook hoog in het vaandel.
De prijs ligt vanzelf sprekend hoger door dit hele proces en vakmanschap, alhoewel hier erg veel verschil in zit per stof. Ook de levertijd is langer dan bij een standaard-confectie ( made to measure ) pak-kostuum/suit.
Bij een tailor-made pak-kostuum/suit moet u rekening houden met een leveringstijd van ongeveer vier tot zes weken. Dit is echt wel het wachten waard, door de duurzaamheid is het plezier van uw tailor-made pak-kostuum/suit ook een stuk langer! Kortom ieder concept kent voor- en nadelen. Tailor-Made kan weer een betere uitkomst bieden, voor een duurzaam zakelijk pak-kostuum/suit óf voor een speciale gelegenheid.
#shirtsformen_nl   @shirtsformen.nl
voor meer informatie mailt u naar: info@shirtsformen.nl